Vacature Business Consultant

De functie
Als consultant van Green Rock Consulting kun je je direct vastbijten in uitdagende projecten. Je speelt een actieve rol in een breed scala aan implementatie projecten op het snijvlak van Business en IT. Als consultant bij de klant word je bijvoorbeeld betrokken bij:

• het uitbrengen van adviezen op het gebied van selectie van bedrijfssoftware;
• het implementeren van bedrijfssoftware; waarbij
• het gehele project van A tot Z begeleid wordt;
• het optimaliseren en implementeren van bedrijfsprocessen;
• het begeleiden en of aansturen van softwaretesten;
• het faciliteren van workshops; of
• het trainen en opleiden van eindgebruikers.

De brede kennis en ervaring die je op zult doen, stelt je in staat om je snel te ontwikkelen tot een echte markt- en vakinhoudelijke specialist binnen Green Rock Consulting.

Maak samen met ons impact!
Omdat wij veel projecten begeleiden die het hart van de bedrijfsvoering van onze klanten raken, is de impact van ons werk vaak groot. De proposities, inrichtingsmodellen en interne processen van onze klanten worden veelal ingrijpend gewijzigd en geïnnoveerd. In veel gevallen kan het personele consequenties hebben en moet de bedrijfscultuur en de wijze van samenwerking veranderen. Je werkt in je opdrachten nauw samen met vakgenoten in een jong, enthousiast, ambitieus en snelgroeiend team van professionals met een academische achtergrond.

Het team
Green Rock Consulting is een toonaangevend en een snelgroeiend consultancybureau. Het team is gefocust op dienstverlening aan klanten met vraagstukken op het snijvlak van Business en IT. Binnen deze markt wil Green Rock Consulting een leidende rol spelen. Klanten bevinden zich in de financiële sector, publieke sector en de gezondheidszorg. Vraagstukken waar de consultants mee te maken krijgen, bevinden zich op het gehele spectrum van de vertaling van strategie naar operatie en ondersteuning door IT. Denk hierbij aan organisatie- en procesinrichting, selectie en implementatie van bedrijfssoftware. Door de sterke groei van onze opdrachtenportefeuille zijn wij op zoek naar uitbreiding met getalenteerde consultants met een bedrijfskundige, economische en bestuurlijke informatiekunde achtergrond, een bedrijfskundige met IT-affiniteit of een informatiekundige met business affiniteit. Dit kunnen zowel starters zijn als consultants met 3 tot 6 jaar ervaring.

Het profiel
Wie ben jij?
Je staat aan het begin van je carrière. Tijdens je studie of eerste baan (3 tot 6 jaar ervaring) heb je kennis en ervaring opgedaan met Business & IT-projecten. Bovenal beschik je over de drive om oplossingen te vinden voor steeds wisselende vragen. Je zult omgaan met een breed spectrum aan opdrachtgevers en zult opdrachten in teamverband tot een goed einde brengen. De reikwijdte aan opdrachten waar jij in zult participeren, wordt bepaald door enerzijds jouw kennis en ervaring en anderzijds jouw ambities met betrekking tot je eigen ontwikkeling. Wij geloven dat professionals excelleren als ze dingen doen die ze leuk vinden.

Verder:
• je hebt een afgeronde universitaire opleiding met een bedrijfskundige oriëntatie; gecombineerd met IT-vakken (bijvoorbeeld bedrijfskunde, economie, bestuurlijke informatiekunde) en hebt interesse om je verder te verdiepen in de consultancy wereld; of
• je hebt 3 tot 6 jaar ervaring als consultant op het snijvlak van Business & IT en de ambitie om je verder te ontwikkelen als consultant én ondernemer bij een toonaangevend consultancybureau;
• je bent in staat om zelfstandig te werken en je beschikt over goede communicatieve en sociale vaardigheden;
• je houdt van werken aan uiteenlopende vraagstukken in wisselende teams;
• je hebt een proactieve en klantgerichte houding en bent een stevige persoonlijkheid;
• je hecht veel waarde aan het leveren van een hoge kwaliteit van je werk en hebt een professioneel kritische houding;
• je beheerst zowel de Nederlandse als de Engelse taal (mondeling en schriftelijk).

Ons aanbod
Optelsom van talent, ambitie en resultaten
In 5 jaar tijd zijn we uitgegroeid naar een vooruitstrevend consultancybureau die de ambitie heeft om voor ieder project de ideale combinatie van talenten samen te brengen. Iedereen is welkom, zolang je maar samen met ons je schouders eronder zet, veranderingen waarmaakt en successen viert. Uiteraard met alle ruimte om je talenten te ontplooien en je eigen carrière vorm te geven.

Wat kun je van ons verwachten?
Werken bij Green Rock Consulting levert je meer op dan alleen een uitstekend pakket aan primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden. Je werkt bij ons samen in een prettige, informele omgeving, waar veel persoonlijke aandacht is voor jou en je collega’s.

Meer informatie en solliciteren
Investeer in jezelf; kies voor Green Rock Consulting!
Ben jij die betrokken, analytische consultant die in hoog tempo veel leert? En wil je het verschil maken voor gerenommeerde bedrijven? Dan maken we graag kennis met je.

Meer informatie en solliciteren
De eerste stap in onze sollicitatieprocedure is het insturen van je motivatiebrief en jouw CV. Daarna spreek je met een aantal collega’s en kun je een goed beeld vormen wie we zijn en of je de uitdaging wilt aangaan!
Stuur je motivatiebrief en CV naar info@greenrock.nl

Voor meer informatie kijk op deze website.