De functie

Als RPA consultant ben je onderdeel van een specialistisch team van consultants, die verantwoordelijk is voor de ontwikkeling en implementatie van software robots bij onze klanten. Met het team werk je aan projecten waarbij volgens de scrum methode software robots worden opgeleverd. Hierbij ben je voortdurend bezig met het ontwikkelen, uitbreiden en optimaliseren van RPA gerobotiseerde processen. Hierbij worden state-of-the-art applicaties gebruikt en is jouw kennis, ervaring en inzicht bepalend voor het slagen van het project.

Jouw taken en verantwoordelijkheden

Als RPA Consultant ben je verantwoordelijk voor de implementatie van RPA oplossingen en procesoptimalisaties. Je bent in staat om zelfstandig processen te beschrijven en functioneel ontwerpen op te stellen. Dit vertaal je samen met de technisch consultant naar een passende RPA oplossing. Hierbij maak je gebruik van de bewezen RPA implementatie aanpak van Green Rock Consulting. Tijdens het implementatietraject communiceer je duidelijk met alle stakeholders en zorg je dat het proces aansluit op hun werkmethodieken. Nadat je een werkende oplossing hebt opgeleverd met de technisch consultant train je eindgebruikers en zorg je voor correcte projectdocumentatie. Daarnaast herken je mogelijkheden om klantprocessen met RPA (verder) te optimaliseren, onder andere op basis van uitgebreide proces en data-analyses. Deze optimalisaties kun je vertalen naar een onderbouwd verbetervoorstel. Bij een akkoord van de klant ben je ook in staat om deze uit te voeren.

De brede kennis en ervaring die je opdoet, stelt je in staat om je snel te ontwikkelen tot een echte RPA specialist binnen Green Rock Consulting.

Maak samen met ons impact!

Omdat wij veel projecten begeleiden die het hart van de bedrijfsvoering van onze klanten raken, is de impact van ons werk vaak groot. De proposities, inrichtingsmodellen en interne processen van onze klanten worden veelal ingrijpend gewijzigd en geïnnoveerd. In veel gevallen kan het personele consequenties hebben en moet de bedrijfscultuur en de wijze van samenwerking veranderen. Je werkt in je opdrachten nauw samen met vakgenoten in een jong, enthousiast, ambitieus en snelgroeiend team van professionals met een academische achtergrond.

Het team

Green Rock Consulting is een toonaangevend en een snelgroeiend consultancybureau. Het team is gefocust op dienstverlening aan klanten met vraagstukken op het snijvlak van Business en IT. Binnen deze markt wil Green Rock Consulting een leidende rol spelen. Klanten bevinden zich in de financiële enpublieke sector en de gezondheidszorg. Vraagstukken waar de consultants mee te maken krijgen, bevinden zich op het gehele spectrum van de vertaling van strategie naar operatie en ondersteuning door IT. Denk hierbij aan organisatie- en procesinrichting, selectie en implementatie van bedrijfssoftware alsook opdrachten op het vlak van Robotic Process Automation.

Door de sterke groei van onze opdrachtenportefeuille zijn wij op zoek naar uitbreiding met getalenteerde consultants met een bedrijfskundige, economische en bestuurlijke informatiekunde achtergrond, een bedrijfskundige met IT-affiniteit of een informatiekundige met business affiniteit. Dit kunnen zowel starters zijn als consultants met 3 tot 8 jaar ervaring.

Het profiel

Wie ben jij?

Je staat aan het begin van je carrière. Tijdens je studie of eerste baan (tot 8 jaar ervaring) heb je kennis en ervaring opgedaan met RPA projecten. Bovenal beschik je over de drive om oplossingsgericht te zijn voor steeds wisselende vragen. Je kunt omgaan met een breed spectrum aan opdrachtgevers en kunt opdrachten in teamverband tot een goed einde brengen. De reikwijdte aan opdrachten waar jij in participeert, wordt bepaald door enerzijds jouw kennis en ervaring en anderzijds jouw ambities met betrekking tot je eigen ontwikkeling. Wij geloven dat professionals excelleren als ze dingen doen die ze leuk vinden.

Verder:

  • Je hebt minimaal een HBO/WO bedrijfskundige opleiding gecombineerd met IT affiniteit (bijvoorbeeld technische bedrijfskunde, bestuurlijke informatiekunde)
  • Je hebt meerdere jaren ervaring als consultant / ervaringsdeskundige op het gebied van RPA (Robotic Process Automation), of je hebt de ambitie om hiervoor opgeleid te worden
  • Je bent in staat om zelfstandig te werken en je beschikt over goede communicatieve en sociale vaardigheden
  • Je beschikt over een proactieve en klantgerichte houding en je bent een stevige persoonlijkheid
  • Je levert hoge kwaliteit in het werk en je hebt een professioneel kritische houding
  • Je bent in staat om medewerkers mee te nemen in het project
  • Je bent organisatiesensitief
  • Je bent resultaatgericht
  • Je hebt sterke adviesvaardigheden

Ons aanbod

Optelsom van talent, ambitie en resultaten

In 5 jaar tijd zijn we uitgegroeid naar een onderscheidend consultancybureau die de ambitie heeft om voor ieder project de ideale combinatie van talenten samen te brengen. Heb je zin om samen met ons je schouders eronder te zetten, veranderingen waar te maken en successen te vieren, dan zijn wij op zoek naar jou! Uiteraard bieden wij je alle ruimte om je talenten te ontplooien en je eigen carrière vorm te geven.

Wat kun je van ons verwachten?

Werken bij Green Rock Consulting levert je meer op dan alleen een uitstekend pakket aan primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden. Je werkt met ons samen in een prettige, informele omgeving, waar veel persoonlijke aandacht is voor jou en je collega’s.

Meer informatie en solliciteren

Investeer in jezelf; kies voor Green Rock Consulting!

Ben jij die betrokken, analytische consultant die in hoog tempo veel leert? En wil je het verschil maken voor gerenommeerde bedrijven? We nodigen je graag uit voor een kop koffie om nader kennis te maken! Stuur je motivatiebrief en CV naar info@greenrock.nl.