Verwachtingen overtreffen motiveert ons

Green Rock-over-Green RockGreen Rock Consulting is een mensenbedrijf gekenmerkt door het bieden van ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en het stimuleren van ondernemerschap. Wij zijn een vitaal, sterk gemotiveerd, innovatief en zeer ambitieus team waarin de aandacht voor topkwaliteit centraal staat. De uitgesproken waardering van onze klanten motiveert ons de klantverwachtingen te overtreffen. En dat houden we graag zo, waardoor we ook binnen de eigen organisatie erop gebrand zijn ons te blijven ontwikkelen.

Onze gedreven professionals kenmerken zich door hun klantgerichtheid, flexibiliteit, integriteit en zijn betrokken en gecommitteerd aan het resultaat. Onze mensen bezitten een vakinhoudelijke achtergrond op het gebied van zowel bedrijfskunde en/of bedrijfseconomie als IT. De één met meer focus en expertise op uw business, processen en organisatie en affiniteit met IT. De ander met meer focus en expertise in IT en affiniteit met uw business, processen en organisatie. Maar altijd in de juiste balans om hoogwaardige adviezen te kunnen geven en dé gesprekspartner te zijn voor zowel Business als IT.

Als excellente professionals maken we in projecten verantwoorde afwegingen tussen kwaliteit, resultaat, budget, tijd, creativiteit en pragmatiek. We geven inzicht in de vorderingen en kwaliteit van het op te leveren resultaat, waardoor het management voortdurend op de hoogte en dus ‘in control’ is.

Wilt u meer weten over Green Rock Consulting of wilt u kennismaken met (één van) onze professionals? Neem direct contact met ons op voor meer informatie.

Wilt u kennismaken met (één van) onze professionals? Bekijk de profielpagina met onze consultants.