Wie wij zijn

Green Rock-over-Green RockMet onze vakinhoudelijke expertise, ruime kennis en bewezen trackrecord op het gebied van digitale transformatie levert Green Rock Consulting direct klantwaarde. Hierbij maken wij gebruik van onze in de praktijk bewezen integrale implementatieaanpak (5-D methode). Wij hebben ervaring met complexe vraagstukken op het snijvlak van Business en IT, geven hoogwaardige adviezen en realiseren oplossingen. Wij focussen ons hierbij op de optimalisatie en digitale transformatie van het domein bedrijfsvoering: Commercie & Communicatie, Organisatie, Personeel, Administratieve organisatie, Financiën, Informatievoorziening, Juridische zaken en Technologie (COPAFIJT).

Daarnaast heeft Green Rock Consulting ruime ervaring met Europese/onderhandse aanbestedingen, pakketselecties en implementaties en beschikt daardoor over specialistische kennis van een groot aantal ERP en Best of Breed applicaties (zoals financiële en HRM-systemen).

De klant staat centraal

Een langdurige relatie met u als klant staat voor Green Rock Consulting centraal. Dit willen wij bereiken door een onafhankelijke rol in te nemen, klantgericht te werken, duurzame adviezen te geven, u als klant te ontzorgen, hoge kwaliteit te leveren, klantverwachtingen te overtreffen en vertrouwen te geven en te krijgen.

Verwachtingen overtreffen motiveert ons

Green Rock Consulting is een mensenbedrijf, gekenmerkt door het bieden van ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en het stimuleren van ondernemerschap. Wij zijn een vitaal, sterk gemotiveerd, innovatief en zeer ambitieus team en wij streven altijd naar het opbouwen van een langdurige relatie met onze klanten. Dit doen wij door een onafhankelijke rol in te nemen, klantgericht te werken, duurzame en realistische adviezen te geven (rekening houdend met het absorptievermogen van de klant), klanten te ontzorgen en te streven naar co-creatie met de klant voor een duurzaam resultaat.

Aandacht voor hoge kwaliteit staat hierbij centraal. De uitgesproken waardering van onze klanten motiveert ons de klantverwachtingen te overtreffen. Dit is mede terug te zien aan de score van 8,6 die onze klanten ons geven. Om deze klantwaardering, alsook de kwaliteit van onze adviezen en werkzaamheden te borgen, investeert Green Rock Consulting in permanente ontwikkeling en educatie van haar medewerkers, want ook binnen de eigen organisatie zijn wij erop gebrand om ons te blijven ontwikkelen.

Onze gedreven professionals kenmerken zich door hun klantgerichtheid, flexibiliteit en integriteit. Zij zijn betrokken bij en gecommitteerd aan de aangeboden oplossing en bereikte resultaten. Onze mensen bezitten een vakinhoudelijke achtergrond op het gebied van zowel bedrijfskunde en/of bedrijfseconomie als IT. De één met meer focus en expertise op uw business, processen en organisatie en affiniteit met IT. De ander met meer focus en expertise in IT en affiniteit met uw business, processen en organisatie, maar altijd in de juiste balans om hoogwaardige adviezen te kunnen geven en dé gesprekspartner te zijn voor zowel Business als IT.

Green Rock Consulting hanteert als norm in haar projecten, dat wij in samenspraak met de opdrachtgever verantwoorde afwegingen maken tussen kwaliteit, resultaat, budget, tijd, creativiteit en pragmatiek. Wij geven inzicht in de vorderingen en kwaliteit van het op te leveren resultaat, waardoor het management voortdurend op de hoogte en dus “in control” is.

Wilt u meer weten over Green Rock Consulting of wilt u kennismaken met (één van) onze professionals? Neem direct contact met ons op voor meer informatie.

Wilt u kennismaken met (één van) onze professionals? Bekijk de profielpagina met onze consultants.