Wilt u kennismaken met (één van) onze professionals? Bekijk de profielpagina’s van onze consultants en medewerkers:

Manuela van den Hul, consultant

Oplossingsgericht alle mogelijkheden onderzoeken en eruit halen wat het beste is voor de klant. Dat is voor mij de essentie van consultant zijn. Tijdens mijn studie Bedrijfskunde heb ik in verschillende groepen aan grote projecten mogen werken. Hierin is het voor mij belangrijk om een goede balans te vinden tussen empathisch, verbindend en onafhankelijkheid zijn. Ik word enthousiast van processen efficiënt inrichten, kennis delen en doelstellingen halen en vervolgens vieren. Om dit alles samen te doen met de klant, geeft mij energie. Energie die ik graag weer inzet om het volgende project samen succesvol te laten verlopen.

“Vulnerability is the birthplace of innovation, creativity and change”

 Manuela van den Hul

Amar Omar, consultant

Mijn achtergrond in Bedrijfskunde en HR helpt mij om (HR-)uitdagingen te benaderen vanuit een breder perspectief en ik begrijp dat ontwikkelingen in de markt, de productie(technologie) en/of de omgeving van groot belang zijn voor een passend HR-beleid. In de afgelopen 3 jaar heb ik diverse bedrijfsleiders mogen helpen door advies te geven op het gebied van HR. Daarbij heb ik processen geanalyseerd, nieuwe ideeën uitgewerkt en gestuurd op verbeteringen. Met mijn ervaring als business partner en enthousiasme heb ik verschillende stakeholders weten te overtuigen om samen te werken en daarmee projecten tot een succesvol einde te brengen.

“Samenwerken is het kunnen omgaan met verschillen”

Amar Omar

Martine de Munck, office manager

Vanaf april 2018 ben ik als Office Manager werkzaam voor Green Rock Consulting. Ik streef ernaar mijn rol zodanig in te richten dat de partners en consultants zich volledig kunnen richten op vraagstukken van klanten. De administratieve en secretariële activiteiten van de organisatie vallen onder mijn zorg. Daarnaast probeer ik met relaties en klanten mee te denken over hoe de consultants van Green Rock hen verder kan helpen. Ontzorgen zit in mijn genen.

“Toewijding, betrokkenheid en passie, daar gaat het om!”

Martine de Munck

Alex van Dam, partner

Als consultant voor Operations & IT-vraagstukken ben ik gewend om organisaties en afdelingen zo neer te zetten dat de mensen hun werk effectief en efficiënt kunnen uitvoeren met zo min mogelijk verspilling van tijd, geld en materiaal. Hierbij staat de (interne) klant altijd centraal, al ruim 25 jaar!

“Resultaat boek je altijd samen met de klant”

 Alex van Dam

Jurgen van de Donk, partner

In de afgelopen 20 jaar heb ik vele interessante projecten op het snijvlak van Business & IT mogen uitvoeren. En ik word nog steeds erg enthousiast als ik in co-creatie met de klant iets neerzet waar de klant ook echt wat aan heeft. Business & IT projecten zijn pas succesvol als ook beide partijen er baat bij hebben. Mijn toegevoegde waarde is om, o.b.v. mijn kennis en ervaring, draagvlak te creëren bij zowel de Business als bij IT en duurzame resultaten op te leveren.

“Co-creatie is de basis van succes en draagvlak”

 Jurgen van de Donk

Rudy Broeren, senior consultant

In mijn rol als consultant hecht ik veel waarde aan een nauwe samenwerking met de projectbetrokkenen van de klant om gezamenlijk aan een goed resultaat te werken. Met 11 jaar implementatie en projectmanagement ervaring op het gebied van HR en IT heb ik veel klanten vooruit geholpen in het vernieuwen en efficiënt maken van hun HR processen.

“Teamwork is elkaar stuwen naar een hoger niveau”

 Rudy Broeren

Marcel Houtman, senior consultant

Met bijna 30 jaar ervaring in de vakgebieden finance, IT, implementatie, lijn- en projectmanagement krijg ik energie van het helpen van organisaties die vastzitten in oude patronen. Door de organisaties te helpen stap voor stap verbeteringen uit te voeren en hier continue mee bezig te blijven, realiseer ik maximale klantwaarde.

“Verandering is de enige constante factor”

Marcel Houtman

Peter Janssen, associate partner

Energie, dynamiek en uitdaging. Resultaten halen met een team op het scheidingsvlak van Business & IT. Samen zorg je voor een beter en duurzamer resultaat. Te vaak worden oplossingen niet integraal bekeken en lijken die op papier duurzaam, maar niets is minder waar. Ik krijg energie om samen met een team van de klant stappen vooruit te maken en daarmee een organisatie in beweging te krijgen. Het duurzame resultaat volgt dan vanzelf.

“Samen beter resultaat”

Peter Janssen

Martijn Pot, senior consultant

Als consultant in het ERP domein heb ik de afgelopen 12 jaar in verschillende rollen diverse publieke en private organisaties – zowel nationaal als internationaal – op een positieve en constructieve manier vooruit mogen helpen. Daarbij heb ik een gedegen expertise opgebouwd van de bedrijfsprocessen en IT bij deze organisaties; of het nu ging om logistiek, finance, HRM of CRM. Ik krijg energie van het zoeken naar oplossingen waar klanten oprecht blij van worden. Goede samenwerking is daarbij altijd een voorwaarde voor succes. Verbinding, vertrouwen en een goede sfeer staan aan de basis van een succesvolle samenwerking die leidt tot een gezamenlijk resultaat.

“Verbinding, vertrouwen en een positieve instelling vormen de basis voor succesvolle samenwerking”

Martijn Pot

Margot Bosma, senior consultant

Margot BosmaSamen met de klant werk ik toe naar een concreet eindresultaat om de HR-organisatie meer ruimte te geven zodat men zich op tactisch en strategisch niveau kan bezighouden, vaak door middel van het implementeren van een IT als tool om de processen efficiënter in te richten en te streven naar first time right processen.  Ik heb 20 jaar ervaring binnen verschillende branches Finance, zakelijke dienstverlening, Zorg en Overheid en met kleine (120 fte) en grote organisaties (40.000 fte).  De dynamiek van verschillende klanten en projecten geven mij energie.  De uitdaging vind ik in het laten samenwerken van IT en Business over de verschillende partijen heen.

“Samen komen we tot de beste oplossing”

Magot Bosman

Matthijs Wouters, consultant

Als consultant ben ik toegewijd aan het ondersteunen van organisaties bij het optimaliseren van hun prestaties op het snijvlak van IT en business. Vanuit mijn eerdere ervaringen in de zorg en tijdens de projecten benader ik de vraagstukken vanuit een breed perspectief om zo meerwaarde te leveren voor de klant. Daarnaast krijg ik energie van het analyseren van huidige processen en vervolgens aansturen op verbeteringen, zodat duurzame resultaten behaald kunnen worden.

Succes behaal je door elkaar te versterken!

Matthijs Wouters

Ivy van Raaij, junior consultant

Ivy van Raaij

Met mijn kritische blik zie ik snel de zaken die verbetering behoeven. Tegelijkertijd zorg ik ervoor dat de zaken die juist goed en soepel verlopen ook worden benoemd. Al tijdens mijn studie bedrijfskunde was ik erg geïnteresseerd in verandermanagement. In het verlengde daarvan ligt mijn ervaring voornamelijk op het gebied van verandermanagement en innovatieprocessen. Als consultant bij Green Rock Consulting ben ik medeverantwoordelijk voor het realiseren van opdrachten bij de lokale overheid, onderwijs en de financiële sector.

Believe you can and you’re halfway there

Ivy van Raaij

Richard Verfuürt, associate partner

Het digitaliseren van de interne organisatie c.q. bedrijfsvoering is iets wat mij altijd erg heeft geïntrigeerd. Ik werk daarom graag met u samen om concrete resultaten te boeken met digitalisering in het tempo dat past bij uw organisatie. Ik ben er heilig van overtuigd dat dit vraagt om drie sleutels: écht begrijpen wat het beste past voor uw organisatie, het creëren van een cruciaal draagvlak en het bieden van een pragmatische aanpak om deze complexiteit te doorbreken!

In de kern van moeilijkheden schuilen mogelijkheden”

 Richard Verfuürt

Fiona Park, associate partner

Linking pin tussen Finance en IT, 20 jaar ervaring met grote organisaties begeleiden en ondersteunen bij complexe financiële transformaties.

Na mijn carrière als accountant en financieel manager had ik het geluk om in een vroeg stadium in aanraking te komen met financiële systemen. Wat begon als interesse werd uiteindelijk het fundament van een veelzijdige internationale carrière in verschillende financiële en IT-functies. Wat mijn skill-set uniek maakt, zijn mijn diepgewortelde financiële inzichten in combinatie met grote en langdurige systeemimplementaties. Ik ben uitgegroeid tot een ervaren professional gerespecteerd door zowel subject matter experts als business owners van mijn klanten. Ik ga graag in gesprek met C-level executives en aandeelhouders over hun transformatiestrategie, maar net zo graag met systeembeheerders over de impact van een nieuwe release op hun processen en organisatie.

 Fiona Park

Martijn Paarlberg, associate partner

ERP implementaties vormen de rode draad in mijn carrière. Al meer dan 20 jaar begeleid ik met veel plezier met en voor klanten deze complexe transformaties. Mijn overtuiging ten aanzien van het succesvol uitvoeren van een programma c.q. project is een complementair en uitgebalanceerd team stimuleren tot effectieve samenwerking. Mijn kracht ligt in het optimaal inzetten en benutten van resources en in het verlengde daarvan het coachen, managen en enthousiasmeren. Vanuit mijn rol als adviseur informeer en adviseer ik stakeholders, waarbij business en IT worden samen gebracht, zodat tijdig de juiste beslissingen genomen worden en commitment van de klant geborgd is. Een brug slaan tussen operationeel, tactisch en strategisch niveau hoort ook bij mijn rol als adviseur om zo draagvlak te creëren in de organisatie. Onderscheidend zijn mijn enthousiasme en goede communicatieve vaardigheden, zowel op directie- als op operationeel niveau.

“Een effectieve samenwerking op alle niveaus en met de business partners is bepalend voor het succes van het project”

 Martijn Paarlberg

Christina Groen, associate partner

Als HRprofessional ligt mijn hart ligt bij veranderprocessen. Ik houd van mooie uitdagingen die zich richten op het (her)verbinden van mens en organisatie voor-, tijdens- of na een veranderproces. Die verbinding van mens en organisatie zorgt voor een gerichte koers bij het behalen van strategische doelstellingen van de organisatie en persoonlijke doelstellingen van de medewerkers.

“Don’t wait for the perfect moment, take the moment and make it perfect…”

 Christina Groen

Ruud van Gerven, associate partner

Ontwerpen, optimaliseren, en implementeren van Source-to-Pay/Purchase-to-Pay oplossingen, daar ligt mijn passie! Daarbij lever ik adviesdiensten op maat voor elk vraagstuk, waarbij het uitgangspunt is het zo eenvoudig en laagdrempelig (lean) mogelijk te houden. Ik begeleid organisaties bij hun digital purchasing journey!.

Ik denk vanuit ketenprocessen en in de rol van Business Consultant, Projectmanager en Change Agent heb ik gedurende de afgelopen 23 jaar ruime ervaring opgedaan. Mijn doel als consultant is om organisaties te helpen bij het verbeteren van S2P/P2P op de gebieden organisatie, processen, compliance en systemen, waarbij het slim automatiseren en digitaliseren van inkoopprocessen voorop staat.

Vol inzet en enthousiasme ga ik samen met mijn opdrachtgevers aan de slag met het uitdenken en implementeren van robuuste oplossingen. Materiedeskundigheid is de basis, de meerwaarde zit hem in mijn kracht als gesprekspartner op alle niveaus in een organisatie. Ik spreek de taal van business, inkoop & finance, én IT, waarbij de belangen van de verschillende stakeholders op een effectieve wijze worden gemanaged. Ik ben standvastig, ik heb een positief kritische houding en een proactieve opstelling, waarmee ik mensen weet te binden en te motiveren.

It always seems impossible until it’s done

Ruud van Gerven