Wilt u kennismaken met (één van) onze professionals? Bekijk de profielpagina’s van onze consultants en medewerkers:

Sebastiaan Bonnet Naranjo, junior consultant

Tijdens mijn Bachelor International Business en Master Business Administration stond samenwerken in groepsverband centraal. Het succesvol samenwerken met mensen van verschillende culturen/achtergronden heeft mij altijd gefascineerd.
Nadat ik eerst als business analist gewerkt heb voor een grote Nederlandse bank en vervolgens bij een commercieel bedrijf geholpen heb met de implementatie van een nieuw IT-systeem wist ik zeker dat consultancy hét vak voor mij was. Daarom heb ik de weloverwogen keuze gemaakt om als consultant verder te gaan bij Green Rock Consulting. Ik kijk ernaar uit om mijn creativiteit in te zetten om zo samen met mijn team dynamische, afwisselende en uitdagende opdrachten te vervullen!

“Het is altijd het juiste moment om iets goeds te doen”

 Sebastiaan Bonnet Naranjo

Manuela van den Hul, junior consultant

Oplossingsgericht alle mogelijkheden onderzoeken en eruit halen wat het beste is voor de klant. Dat is voor mij de essentie van consultant zijn. Tijdens mijn studie Bedrijfskunde heb ik in verschillende groepen aan grote projecten mogen werken. Hierin is het voor mij belangrijk om een goede balans te vinden tussen empathisch, verbindend en onafhankelijkheid zijn. Ik word enthousiast van processen efficiënt inrichten, kennis delen en doelstellingen halen en vervolgens vieren. Om dit alles samen te doen met de klant, geeft mij energie. Energie die ik graag weer inzet om het volgende project samen succesvol te laten verlopen.

“Vulnerability is the birthplace of innovation, creativity and change”

 Manuela van den Hul

Amar Omar, junior consultant

Mijn achtergrond in Bedrijfskunde en HR helpt mij om (HR-)uitdagingen te benaderen vanuit een breder perspectief en ik begrijp dat ontwikkelingen in de markt, de productie(technologie) en/of de omgeving van groot belang zijn voor een passend HR-beleid. In de afgelopen 3 jaar heb ik diverse bedrijfsleiders mogen helpen door advies te geven op het gebied van HR. Daarbij heb ik processen geanalyseerd, nieuwe ideeën uitgewerkt en gestuurd op verbeteringen. Met mijn ervaring als business partner en enthousiasme heb ik verschillende stakeholders weten te overtuigen om samen te werken en daarmee projecten tot een succesvol einde te brengen.

“Samenwerken is het kunnen omgaan met verschillen”

Amar Omar

Martine de Munck, office manager

Vanaf april 2018 ben ik als Office Manager werkzaam voor Green Rock Consulting. Ik streef ernaar mijn rol zodanig in te richten dat de partners en consultants zich volledig kunnen richten op vraagstukken van klanten. De administratieve en secretariële activiteiten van de organisatie vallen onder mijn zorg. Daarnaast probeer ik met relaties en klanten mee te denken over hoe de consultants van Green Rock hen verder kan helpen. Ontzorgen zit in mijn genen.

“Toewijding, betrokkenheid en passie, daar gaat het om!”

Martine de Munck

Alex van Dam, partner

Als consultant voor Operations & IT-vraagstukken ben ik gewend om organisaties en afdelingen zo neer te zetten dat de mensen hun werk effectief en efficiënt kunnen uitvoeren met zo min mogelijk verspilling van tijd, geld en materiaal. Hierbij staat de (interne) klant altijd centraal, al ruim 25 jaar!

“Resultaat boek je altijd samen met de klant”

 Alex van Dam

Jurgen van de Donk, partner

In de afgelopen 20 jaar heb ik vele interessante projecten op het snijvlak van Business & IT mogen uitvoeren. En ik word nog steeds erg enthousiast als ik in co-creatie met de klant iets neerzet waar de klant ook echt wat aan heeft. Business & IT projecten zijn pas succesvol als ook beide partijen er baat bij hebben. Mijn toegevoegde waarde is om, o.b.v. mijn kennis en ervaring, draagvlak te creëren bij zowel de Business als bij IT en duurzame resultaten op te leveren.

“Co-creatie is de basis van succes en draagvlak”

 Jurgen van de Donk

Rudy Broeren, senior consultant

In mijn rol als consultant hecht ik veel waarde aan een nauwe samenwerking met de projectbetrokkenen van de klant om gezamenlijk aan een goed resultaat te werken. Met 11 jaar implementatie en projectmanagement ervaring op het gebied van HR en IT heb ik veel klanten vooruit geholpen in het vernieuwen en efficiënt maken van hun HR processen.

“Teamwork is elkaar stuwen naar een hoger niveau”

 Rudy Broeren

Marcel Houtman, senior consultant

Met bijna 30 jaar ervaring in de vakgebieden finance, IT, implementatie, lijn- en projectmanagement krijg ik energie van het helpen van organisaties die vastzitten in oude patronen. Door de organisaties te helpen stap voor stap verbeteringen uit te voeren en hier continue mee bezig te blijven, realiseer ik maximale klantwaarde.

“Verandering is de enige constante factor”

Marcel Houtman

Peter Janssen, senior consultant

Energie, dynamiek en uitdaging. Resultaten halen met een team op het scheidingsvlak van Business & IT. Samen zorg je voor een beter en duurzamer resultaat. Te vaak worden oplossingen niet integraal bekeken en lijken die op papier duurzaam, maar niets is minder waar. Ik krijg energie om samen met een team van de klant stappen vooruit te maken en daarmee een organisatie in beweging te krijgen. Het duurzame resultaat volgt dan vanzelf.

“Samen beter resultaat”

Peter Janssen

Martijn Pot, senior consultant

Als consultant in het ERP domein heb ik de afgelopen 12 jaar in verschillende rollen diverse publieke en private organisaties – zowel nationaal als internationaal – op een positieve en constructieve manier vooruit mogen helpen. Daarbij heb ik een gedegen expertise opgebouwd van de bedrijfsprocessen en IT bij deze organisaties; of het nu ging om logistiek, finance, HRM of CRM. Ik krijg energie van het zoeken naar oplossingen waar klanten oprecht blij van worden. Goede samenwerking is daarbij altijd een voorwaarde voor succes. Verbinding, vertrouwen en een goede sfeer staan aan de basis van een succesvolle samenwerking die leidt tot een gezamenlijk resultaat.

“Verbinding, vertrouwen en een positieve instelling vormen de basis voor succesvolle samenwerking”

Martijn Pot

Erik de Boer, senior consultant

Sinds mijn eerste baan bij een groot internationaal productiebedrijf ben ik bezig met HR-efficiency en -optimalisatie. Het aanpassen van processen, manier van werken, implementatie van softwarepakketten of simpel het weg stoppen van processen (omdat ze overbodig zijn), zijn aspecten waar ik continu mee bezig ben. Omdat ik hier zo van geniet, heb ik mijn loopbaan voortgezet bij een internationale software leverancier als consultant. Ik geniet er onder andere van om samen met de klant draagvlak te creëren voor optimalisatie en bij te dragen aan een efficiënt werkende HR-afdeling.  Methodes uit het verleden zijn voor mij geen regel voor de toekomst. Als consultant bij Green Rock Consulting hoop ik dit verder te kunnen ontwikkelen en uit te voeren bij Nederlandse organisaties.

”Mijn motto:. Als je blijft doen wat je altijd gedaan hebt, blijf je krijgen wat je altijd gekregen hebt”

Erik de Boer

Maurice van Os, senior consultant

Project manager en adviseur met 20+ jaar ervaring met het begeleiden van klantorganisaties bij het ‘vertalen’ van bedrijfsvoering vraagstukken naar ICT-oplossingen. Rode draad in mijn projecten zijn: processen, mensen, informatie en systemen.
Mijn passie ligt in het toevoegen van een stuk energie, focus en drive aan een team van mensen, en met hen samen te werken aan oplossingen die het verschil maken.

“Waarom proberen, als het ook kan lukken!?”

Maurice van Os

Richard Verfuürt, associate partner

Het digitaliseren van de interne organisatie c.q. bedrijfsvoering is iets wat mij altijd erg heeft geïntrigeerd. Ik werk daarom graag met u samen om concrete resultaten te boeken met digitalisering in het tempo dat past bij uw organisatie. Ik ben er heilig van overtuigd dat dit vraagt om drie sleutels: écht begrijpen wat het beste past voor uw organisatie, het creëren van een cruciaal draagvlak en het bieden van een pragmatische aanpak om deze complexiteit te doorbreken!

“In de kern van moeilijkheden schuilen mogelijkheden”

 Richard Verfuürt

Jurre Dijkstra, associate partner

Wij leven in een snelgroeiende wereld die constant in ontwikkeling is. Organisaties helpen met duurzame verandering en hen toekomstbestendiger maken, zit in mijn DNA. Mijn levensmotto is daarom ook “stilstand is achteruitgang”; waar ik heilig in geloof. Met mijn ervaring van ruim 12 jaar als ondernemer en als business consultant voeg ik waarde toe. Deze ervaring leert mij niet alleen te kijken naar wat en hoe een organisatie iets doet, maar juist te starten bij de waarom-vraag samen met, door en voor de mensen. Vanuit verschillende rollen heb ik mijn expertise binnen verscheidende (complexe) organisaties ingezet; van het opzetten van start-up’s tot leidinggeven aan en het adviseren van grotere MKB-bedrijven.

”Ik ben te typeren als een echte out-of-the box denkende, mensgerichte ondernemersgeest, die graag zijn bijdrage wil leveren aan verandering. Kortom, een consultant pur sang die niet kan wachten om zijn expertise bij klanten in te gaan zetten.”

 Jurre Dijkstra

Martijn Paarlberg, associate partner

ERP implementaties vormen de rode draad in mijn carrière. Al meer dan 20 jaar begeleid ik met veel plezier met en voor klanten deze complexe transformaties. Mijn overtuiging ten aanzien van het succesvol uitvoeren van een programma c.q. project is een complementair en uitgebalanceerd team stimuleren tot effectieve samenwerking. Mijn kracht ligt in het optimaal inzetten en benutten van resources en in het verlengde daarvan het coachen, managen en enthousiasmeren. Vanuit mijn rol als adviseur informeer en adviseer ik stakeholders, waarbij business en IT worden samen gebracht, zodat tijdig de juiste beslissingen genomen worden en commitment van de klant geborgd is. Een brug slaan tussen operationeel, tactisch en strategisch niveau hoort ook bij mijn rol als adviseur om zo draagvlak te creëren in de organisatie. Onderscheidend zijn mijn enthousiasme en goede communicatieve vaardigheden, zowel op directie- als op operationeel niveau.

“Een effectieve samenwerking op alle niveaus en met de business partners is bepalend voor het succes van het project”

 Martijn Paarlberg

John van Vliet, associate partner

Een enthousiaste RPA consultant en projectmanager met een “Getting Things Done” mentaliteit; krachtig in het vertalen van klantwensen naar bedrijfsoplossingen en schakelt gemakkelijk op zowel strategisch, tactisch als operationeel niveau. De afgelopen 25 jaar heb ik bij een grote financiële dienstverlener succesvol projecten en programma’s gedraaid en ervaring opgedaan met IT, klant en finance processen (onder andere SAP, iDEAL, betaalmail, Robotics en Machine Learning), de web omgeving (portals en app), het outputdomein en digitale transformatie. Ik krijg energie van het optimaliseren van bedrijfsprocessen, bijvoorbeeld door het toepassen van Robotic Process Automation (RPA), Machine Learning en Artificial Intelligence. De afgelopen 3 jaar heb ik me dan ook gespecialiseerd in Intelligent Process Automation, specifiek RPA. Ik ben van mening dat een succesvolle RPA implementatie meer is dan alleen het bouwen van een “Soft-bot”. Net zo belangrijk is het begeleiden van de gehele RPA Journey, uitgaande van een visie en doelen, stakeholdermanagement, selectie van de juiste processen, de toolkeuze, een Proof of Value tot en met de governance en organisatie inrichting (Centre of Excellence), Segregation of Duty, training en eventuele omscholing, etc. Naast RPA consultant en Projectmanager ben ik gecertificeerd Professional Scrum Product Owner (PSPO 1), SAFe® 5 Agilist, Lean Sig Sigma Green Belt en Prince2 Practitioner.

“Getting things done”

 John van Vliet

Ruud van Gerven, associate partner

Ontwerpen, optimaliseren, en implementeren van Source-to-Pay/Purchase-to-Pay oplossingen, daar ligt mijn passie! Daarbij lever ik adviesdiensten op maat voor elk vraagstuk, waarbij het uitgangspunt is het zo eenvoudig en laagdrempelig (lean) mogelijk te houden. Ik begeleid organisaties bij hun digital purchasing journey!.

Ik denk vanuit ketenprocessen en in de rol van Business Consultant, Projectmanager en Change Agent heb ik gedurende de afgelopen 23 jaar ruime ervaring opgedaan. Mijn doel als consultant is om organisaties te helpen bij het verbeteren van S2P/P2P op de gebieden organisatie, processen, compliance en systemen, waarbij het slim automatiseren en digitaliseren van inkoopprocessen voorop staat.

Vol inzet en enthousiasme ga ik samen met mijn opdrachtgevers aan de slag met het uitdenken en implementeren van robuuste oplossingen. Materiedeskundigheid is de basis, de meerwaarde zit hem in mijn kracht als gesprekspartner op alle niveaus in een organisatie. Ik spreek de taal van business, inkoop & finance, én IT, waarbij de belangen van de verschillende stakeholders op een effectieve wijze worden gemanaged. Ik ben standvastig, ik heb een positief kritische houding en een proactieve opstelling, waarmee ik mensen weet te binden en te motiveren.

It always seems impossible until it’s done

Ruud van Gerven