Wilt u kennismaken met (één van) onze professionals? Bekijk de profielpagina’s van onze consultants en medewerkers:

Sebastiaan Bonnet Naranjo, junior consultant

Tijdens mijn Bachelor International Business en Master Business Administration stond samenwerken in groepsverband centraal. Het succesvol samenwerken met mensen van verschillende culturen/achtergronden heeft mij altijd gefascineerd.
Nadat ik eerst als business analist gewerkt heb voor een grote Nederlandse bank en vervolgens bij een commercieel bedrijf geholpen heb met de implementatie van een nieuw IT-systeem wist ik zeker dat consultancy hét vak voor mij was. Daarom heb ik de weloverwogen keuze gemaakt om als consultant verder te gaan bij Green Rock Consulting. Ik kijk ernaar uit om mijn creativiteit in te zetten om zo samen met mijn team dynamische, afwisselende en uitdagende opdrachten te vervullen!

“Het is altijd het juiste moment om iets goeds te doen”

 Sebastiaan Bonnet Naranjo

Martine de Munck, office manager

Vanaf april 2018 ben ik als Office Manager werkzaam voor Green Rock Consulting. Ik streef ernaar mijn rol zodanig in te richten dat de partners en consultants zich volledig kunnen richten op vraagstukken van klanten. De administratieve en secretariële activiteiten van de organisatie vallen onder mijn zorg. Daarnaast probeer ik met relaties en klanten mee te denken over hoe de consultants van Green Rock hen verder kan helpen. Ontzorgen zit in mijn genen.

“Toewijding, betrokkenheid en passie, daar gaat het om!”

Martine de Munck

Alex van Dam, partner

Als consultant voor Operations & IT-vraagstukken ben ik gewend om organisaties en afdelingen zo neer te zetten dat de mensen hun werk effectief en efficiënt kunnen uitvoeren met zo min mogelijk verspilling van tijd, geld en materiaal. Hierbij staat de (interne) klant altijd centraal, al ruim 25 jaar!

“Resultaat boek je altijd samen met de klant”

 Alex van Dam

Jurgen van de Donk, partner

In de afgelopen 20 jaar heb ik vele interessante projecten op het snijvlak van Business & IT mogen uitvoeren. En ik word nog steeds erg enthousiast als ik in co-creatie met de klant iets neerzet waar de klant ook echt wat aan heeft. Business & IT projecten zijn pas succesvol als ook beide partijen er baat bij hebben. Mijn toegevoegde waarde is om, o.b.v. mijn kennis en ervaring, draagvlak te creëren bij zowel de Business als bij IT en duurzame resultaten op te leveren.

“Co-creatie is de basis van succes en draagvlak”

 Jurgen van de Donk

Rudy Broeren, senior consultant

In mijn rol als consultant hecht ik veel waarde aan een nauwe samenwerking met de projectbetrokkenen van de klant om gezamenlijk aan een goed resultaat te werken. Met 11 jaar implementatie en projectmanagement ervaring op het gebied van HR en IT heb ik veel klanten vooruit geholpen in het vernieuwen en efficiënt maken van hun HR processen.

“Teamwork is elkaar stuwen naar een hoger niveau”

 Rudy Broeren

Marcel Houtman, senior consultant

Met bijna 30 jaar ervaring in de vakgebieden finance, IT, implementatie, lijn- en projectmanagement krijg ik energie van het helpen van organisaties die vastzitten in oude patronen. Door de organisaties te helpen stap voor stap verbeteringen uit te voeren en hier continue mee bezig te blijven, realiseer ik maximale klantwaarde.

“Verandering is de enige constante factor”

Marcel Houtman

Peter Janssen, senior consultant

Energie, dynamiek en uitdaging. Resultaten halen met een team op het scheidingsvlak van Business & IT. Samen zorg je voor een beter en duurzamer resultaat. Te vaak worden oplossingen niet integraal bekeken en lijken die op papier duurzaam, maar niets is minder waar. Ik krijg energie om samen met een team van de klant stappen vooruit te maken en daarmee een organisatie in beweging te krijgen. Het duurzame resultaat volgt dan vanzelf.

“Samen beter resultaat”

Peter Janssen 

Maurice van Os, senior consultant

Project manager en adviseur met 20+ jaar ervaring met het begeleiden van klantorganisaties bij het ‘vertalen’ van bedrijfsvoering vraagstukken naar ICT-oplossingen. Rode draad in mijn projecten zijn: processen, mensen, informatie en systemen.
Mijn passie ligt in het toevoegen van een stuk energie, focus en drive aan een team van mensen, en met hen samen te werken aan oplossingen die het verschil maken.

“Waarom proberen, als het ook kan lukken!?”

Maurice van Os

Richard Verfuürt, associate partner

Het digitaliseren van de interne organisatie c.q. bedrijfsvoering is iets wat mij altijd erg heeft geïntrigeerd. Ik werk daarom graag met u samen om concrete resultaten te boeken met digitalisering in het tempo dat past bij uw organisatie. Ik ben er heilig van overtuigd dat dit vraagt om drie sleutels: écht begrijpen wat het beste past voor uw organisatie, het creëren van een cruciaal draagvlak en het bieden van een pragmatische aanpak om deze complexiteit te doorbreken!

“In de kern van moeilijkheden schuilen mogelijkheden”

 Richard Verfuürt

Martijn Paarlberg, associate partner

ERP implementaties vormen de rode draad in mijn carrière. Al meer dan 20 jaar begeleid ik met veel plezier met en voor klanten deze complexe transformaties. Mijn overtuiging ten aanzien van het succesvol uitvoeren van een programma c.q. project is een complementair en uitgebalanceerd team stimuleren tot effectieve samenwerking. Mijn kracht ligt in het optimaal inzetten en benutten van resources en in het verlengde daarvan het coachen, managen en enthousiasmeren. Vanuit mijn rol als adviseur informeer en adviseer ik stakeholders, waarbij business en IT worden samen gebracht, zodat tijdig de juiste beslissingen genomen worden en commitment van de klant geborgd is. Een brug slaan tussen operationeel, tactisch en strategisch niveau hoort ook bij mijn rol als adviseur om zo draagvlak te creëren in de organisatie. Onderscheidend zijn mijn enthousiasme en goede communicatieve vaardigheden, zowel op directie- als op operationeel niveau.

“Een effectieve samenwerking op alle niveaus en met de business partners is bepalend voor het succes van het project”

 Martijn Paarlberg