Wilt u kennismaken met (één van) onze professionals? Bekijk de profielpagina’s van onze consultants:

Alex van Dam, partner

Als consultant voor Operations & IT-vraagstukken ben ik gewend om organisaties en afdelingen zo neer te zetten dat de mensen hun werk effectief en efficiënt kunnen uitvoeren met zo min mogelijk verspilling van tijd, geld en materiaal. Hierbij staat de (interne) klant altijd centraal, al ruim 25 jaar!

“Resultaat boek je altijd samen met de klant”

 Alex van Dam

Jurgen van de Donk, partner

In de afgelopen 20 jaar heb ik vele interessante projecten op het snijvlak van Business & IT mogen uitvoeren. En ik word nog steeds erg enthousiast als ik in co-creatie met de klant iets neerzet waar de klant ook echt wat aan heeft. Business & IT projecten zijn pas succesvol als ook beide partijen er baat bij hebben. Mijn toegevoegde waarde is om, o.b.v. mijn kennis en ervaring, draagvlak te creëren bij zowel de Business als bij IT en duurzame resultaten op te leveren.

“Onderscheidend zijn zit in de details”

 Jurgen van de Donk

Rudy Broeren, senior consultant

In mijn rol als consultant hecht ik veel waarde aan een nauwe samenwerking met de projectbetrokkenen van de klant om gezamenlijk aan een goed resultaat te werken. Met 11 jaar implementatie en projectmanagement ervaring op het gebied van HR en IT heb ik veel klanten vooruit geholpen in het vernieuwen en efficiënt maken van hun HR processen.

““Teamwork is elkaar stuwen naar een hoger niveau”

 Rudy Broeren

Peter Busser, senior consultant

Samenwerken in een projectmatig aangestuurde omgeving. In een multidisciplinair team werken aan het beoogde resultaat. De dynamiek en interactie die daarmee samen gaat. En de klant meenemen in het proces. Dat zijn elementen die mijn werk als consultant interessant maken. Ik voel me thuis op het snijvlak van Business & IT en krijg energie van het realiseren van een verbetering, optimalisatie of implementatie die op beide fronten tot een duurzaam nieuw evenwicht leidt.

“De kracht van de daad zit in samenwerking”

Peter Busser

Marcel Houtman, senior consultant

Met bijna 30 jaar ervaring in de vakgebieden finance, IT, implementatie, lijn- en projectmanagement krijg ik energie van het helpen van organisaties die vastzitten in oude patronen. Door de organisaties te helpen stap voor stap verbeteringen uit te voeren en hier continue mee bezig te blijven, realiseer ik maximale klantwaarde.

“Verandering is de enige constante factor”

Marcel Houtman

Peter Janssen, senior consultant

Energie, dynamiek en uitdaging. Resultaten halen met een team op het scheidingsvlak van Business & IT. Samen zorg je voor een beter en duurzamer resultaat. Te vaak worden oplossingen niet integraal bekeken en lijken die op papier duurzaam, maar niets is minder waar. Ik krijg energie om samen met een team van de klant stappen vooruit te maken en daarmee een organisatie in beweging te krijgen. Het duurzame resultaat volgt dan vanzelf.

“Samen beter resultaat”

Peter Janssen 

Martine de Munck, office manager

Vanaf april 2018 ben ik als Office Manager werkzaam voor Green Rock Consulting. Ik streef ernaar mijn rol zodanig in te richten dat de partners en consultants zich volledig kunnen richten op vraagstukken van klanten. De administratieve en secretariële activiteiten van de organisatie vallen onder mijn zorg. Daarnaast probeer ik met relaties en klanten mee te denken over hoe de consultants van Green Rock hen verder kan helpen. Ontzorgen zit in mijn genen.

“Toewijding, betrokkenheid en passie, daar gaat het om!”

Martine de Munck

Maurice van Os, senior consultant

Project manager en adviseur met 20+ jaar ervaring met het begeleiden van klantorganisaties bij het ‘vertalen’ van bedrijfsvoering vraagstukken naar ICT-oplossingen. Rode draad in mijn projecten zijn: processen, mensen, informatie en systemen.
Mijn passie ligt in het toevoegen van een stuk energie, focus en drive aan een team van mensen, en met hen samen te werken aan oplossingen die het verschil maken.

“Waarom proberen, als het ook kan lukken!?”

Maurice van Os

Geert-Jan Zingstra, senior consultant

De impact en effecten van IT op mens, processen en organisatie genieten volop mijn aandacht. Afgelopen 20 jaar heb ik uitdagende projecten op het snijvlak van HR Business en IT uitgevoerd. Ik krijg energie om samen met de klant gestructureerd de beste oplossingen te realiseren, voor uiteenlopende HR-IT gerelateerde projecten. Daarin heb ik sturende rollen vervuld en ben resultaatgericht, weet rust te creëren in onrustige situaties en politiek gevoelige omgevingen. Waarbij mens- en taakgerichtheid centraal staan om doelstellingen te realiseren. Weet snel vertrouwen te winnen en te behouden.

“Projectmatig werken is en blijft mensenwerk”

Geert-Jan Zingstra