Processen en procesoptimalisatie: waarom erover praten als je het ook kunt beleven?

Je wilt meer inzicht krijgen in de bedrijfsprocessen om deze te optimaliseren, te gebruiken bij een implementatie van een nieuw systeem of om de kwaliteit te verhogen. Niet alle mensen in de organisatie zijn even bekend met het denken in (keten)processen en kijken voornamelijk naar hun eigen werk en niet verder. Sommigen hebben zelfs weerstand bij het horen van procesoptimalisatie: ‘De zoveelste verbetering die op papier strandt’.

Hoe mooi zou het zijn dat het niet alleen bij een verhaal op papier blijft, maar dat mensen hetgeen wat ze hebben geleerd, meteen kunnen toepassen?

Met trots lanceert Green Rock Consulting de GRC Proces Game. Een interactieve sessie waarin handvaten voor procesdenken en -optimalisatie aangereikt worden die direct in een spelvorm toegepast kunnen worden.

Processen blijven niet meer abstract maar worden direct beleefd. Alle mogelijke verbeteringen worden direct toegepast en de effecten zijn meteen zichtbaar. Men leert wat (keten)procesdenken inhoudt, dat het verbeteren van een proces eigenlijk heel simpel kan zijn en men ervaart direct het effect van die verbetering.

De GRC Proces Game zorgt ervoor dat de kennis en ervaring worden verhoogd en dat er enthousiast en met de juiste handvaten de procesoptimalisatie gestart kan worden.

Meer weten? Download de factsheet of neem contact met ons op. Wij vertellen je er graag meer over.