De functie

Als consultant van Green Rock Consulting kun je je direct vastbijten in uitdagende projecten. Je speelt een actieve rol in een breed scala aan implementatie projecten op het snijvlak van Business en IT. Voorbeelden van je taken en verantwoordelijkheden zijn:

 • Je coacht, begeleidt en adviseert inhoudelijk de leden van het projectteam
 • Je brengt vaktechnische best practice ervaring in (opgedaan in eerdere projecten)
 • Je bent mede verantwoordelijk voor het opstellen van alle projectdocumentatie
 • Je neemt stakeholders mee in “show & tell”, hoe wordt de nieuwe manier van werken aan de klant-organisatie overgebracht
 • Je bent mede verantwoordelijk voor het opstellen van advies memo’s / besluitvormings-documentatie
 • Je bent mede verantwoordelijk voor het opstellen van en adviseren over bedrijfsprocessen in scope
 • Je ondersteunt materiedeskundigen bij het opzetten van de procestrainingen
 • Je bent mede verantwoordelijk voor het opstellen van communicatieberichten
 • Rapporteert rechtstreeks aan de projectmanager

De brede kennis en ervaring die je op gaat doen, stelt je in staat om je snel te ontwikkelen tot een echte markt- en vakinhoudelijke specialist binnen Green Rock Consulting.

Maak samen met ons impact!

Omdat wij veel projecten begeleiden die het hart van de bedrijfsvoering van onze klanten raken, is de impact van ons werk vaak groot. De proposities, inrichtingsmodellen en interne processen van onze klanten worden veelal ingrijpend gewijzigd en geïnnoveerd. In veel gevallen kan het personele consequenties hebben en moet de bedrijfscultuur en de wijze van samenwerking veranderen. Je werkt in je opdrachten nauw samen met vakgenoten in een jong, enthousiast, ambitieus en snelgroeiend team van professionals met een academische achtergrond. Hierbij maak je gebruik van de bewezen 5D-methode van Green Rock Consulting.

Het team

Green Rock Consulting is een onderscheidend en een snelgroeiend consultancybureau. Het team is gefocust op dienstverlening aan klanten met vraagstukken op het snijvlak van Business en IT. Binnen deze markt wil Green Rock Consulting een leidende rol spelen. Klanten bevinden zich in de financiële en publieke sector en de gezondheidszorg. Vraagstukken waar de consultants mee te maken krijgen, bevinden zich op het gehele spectrum van de vertaling van strategie naar operatie en ondersteuning door IT. Denk hierbij aan organisatie- en procesinrichting, selectie en implementatie van bedrijfssoftware alsook opdrachten op het gebied van Robotic Process Automation. Door de sterke groei van onze opdrachtenportefeuille zijn wij op zoek naar uitbreiding met getalenteerde consultants met een bedrijfskundige, economische en bestuurlijke informatiekunde achtergrond, een bedrijfskundige met IT affiniteit of een informatiekundige met business affiniteit. Dit kunnen zowel starters zijn als consultants met 3 tot 8 jaar ervaring.

Het profiel

Wie ben jij?

Je staat aan het begin van je carrière. Tijdens je studie en eerste baan (tot 8 jaar ervaring) heb je kennis en ervaring opgedaan met Business- & IT-projecten. Bovendien beschik je over de drive om oplossingsgericht te zijn voor steeds wisselende vragen.

Je kunt omgaan met een breed spectrum aan opdrachtgevers en je kunt opdrachten in teamverband tot een goed einde brengen. De reikwijdte aan opdrachten waar jij in participeert, wordt bepaald door enerzijds jouw kennis en ervaring en anderzijds jouw ambities met betrekking tot je eigen ontwikkeling. Wij geloven dat professionals excelleren als ze dingen doen die ze leuk vinden.

Verder:

 • Je hebt minimaal een HBO/WO bedrijfskundige opleiding gecombineerd met IT affiniteit (bijvoorbeeld technische bedrijfskunde, bestuurlijke informatiekunde)
 • Je hebt meerdere jaren ervaring als consultant/adviseur in een projectmatige en organisatie sensitieve omgeving op het snijvlak van Business & IT (proces- en systeemimplementatie)
 • Je bent in staat om zelfstandig te werken en beschikt over goede communicatieve en sociale vaardigheden
 • Je beschikt over een proactieve en klantgerichte houding en je bent een stevige persoonlijkheid
 • Je levert hoge kwaliteit in het werk en je hebt een professioneel kritische houding
 • Je bent in staat om medewerkers mee te nemen in het project
 • Je bent organisatiesensitief
 • Je bent resultaatgericht
 • Je hebt uitstekende adviesvaardigheden

Ons aanbod

Optelsom van talent, ambitie en resultaten

In 5 jaar tijd zijn we uitgegroeid naar een onderscheidend consultancybureau die de ambitie heeft om voor ieder project de ideale combinatie van talenten samen te brengen. Heb je zin om samen met ons je schouders eronder te zetten, veranderingen waar te maken en successen te vieren, dan zijn wij op zoek naar jou! Uiteraard bieden wij je alle ruimte om je talenten te ontplooien en je eigen carrière vorm te geven.

Wat kun je van ons verwachten?

Werken bij Green Rock Consulting levert je meer op dan alleen een uitstekend pakket aan primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden. Je werkt met ons samen in een prettige, informele omgeving, waar veel persoonlijke aandacht is voor jou en je collega’s.

Meer informatie en solliciteren

Investeer in jezelf; kies voor Green Rock Consulting!

Ben jij die betrokken, analytische consultant die in hoog tempo veel leert? En wil je het verschil maken voor gerenommeerde bedrijven? We nodigen je graag uit voor een kop koffie om nader kennis te maken! Stuur je motivatiebrief en CV naar info@greenrock.nl.