Vacature Junior business implementatie consultant Onderwijs

Bijt je vast in uitdagende projecten op het snijvlak van Business en IT. Draag bij aan de ontwikkeling van onze klanten in het onderwijs. Adviseer en ondersteun universiteiten, hogescholen en ROC’s tijdens de selectie en implementatie van bedrijfssoftware, optimaliseer bedrijfsprocessen en begrijp waar de toegevoegde waarde voor de klant zit.

Past dit bij jou? Dan pas jij in ons team van Green Rock Consulting. Jij gaat vanaf je start bij Green Rock Consulting aan de slag in uitdagende projecten in de onderwijssector, vaak op het snijvlak van Bedrijfsvoering en IT. Deze projecten zijn breed en variëren van het ondersteunen bij de selectie van bedrijfssoftware en het begeleiden bij de implementatie van het gekozen pakket, tot het optimaliseren van bedrijfsprocessen. Dit doen wij niet alleen op het gebied van HR, Finance en Inkoop, maar ook op het gebied van onderzoek en onderwijs, zoals projectadministratie voor onderzoeksprojecten (pre-award en post-award), Research Information Systems, Research Data Management en Student Informatie Systemen. Uiteindelijk draait het om het weten waar de toegevoegde waarde zit voor de klant. Wij zijn aan het groeien en zijn op zoek naar nieuwe collega’s die ons helpen de onderwijssector te transformeren!

Wie ben jij?
Om invulling te geven aan de verschillende rollen die je bij Green Rock Consulting gaat tegenkomen, is het van belang dat je over een aantal competenties beschikt:

 • Je bent ambitieus en pakt elke uitdaging met enthousiasme aan;
 • Je hebt als Junior 0-2 jaar werkervaring en belangstelling om consultancy vaardigheden te leren en in de onderwijssector te werken;
 • Kennis en ervaring in de publieke (onderwijs) en/of zorg sector is een pre;  
 • Je hebt minimaal een afgeronde HBO/WO-opleiding in combinatie met IT-affiniteit (bijvoorbeeld in een bedrijfskundige of informatiekundige richting);
 • Je krijgt energie van projectmatig werken;
 • Je bent in staat om zelfstandig te werken en beschikt over een goede dosis communicatieve en sociale vaardigheden;
 • Je beschikt over een proactieve en klantgerichte houding en je bent een stevige persoonlijkheid;
 • Je levert hoge kwaliteit in het werk en je hebt een professioneel kritische houding;
 • Je bent resultaatgericht;
 • Je hebt sterke adviesvaardigheden;
 • Je wilt jezelf blijven ontwikkelen. Vakinhoudelijk zijn we ervan overtuigd dat we jou kunnen leren wat je nog niet weet of niet eerder hebt gedaan, zolang er maar wel affiniteit is met en nieuwsgierigheid naar de onderwerpen.

Wat ga je doen? Hoe ziet jouw werk eruit?
Omdat wij veel projecten begeleiden die het hart van de bedrijfsvoering van onze klanten raken, is de impact van ons werk vaak groot. Het beleid, de organisatie , de interne processen en rollen/verantwoordelijkheden van onze klanten worden veelal ingrijpend gewijzigd en geïnnoveerd. In veel gevallen heeft dat aanvullend ook een enorme impact op de operationele organisatie, denk hierbij aan: de bedrijfscultuur, de wijze van samenwerking, maar soms ook de gehele set aan competenties. Je werkt tijdens de opdrachten nauw samen met vakgenoten in een jong, enthousiast, ambitieus en snelgroeiend team van professionals met een bedrijfskundige en/of IT-achtergrond acterend op academisch niveau. Als junior ondersteun je jouw collega’s en het projectteam bij een groot aantal projectactiviteiten en projectdeliverables zoals: het ondersteunen van de projectleider (senior consultant Green Rock Consulting) bij het opstellen van verschillende plannen zoals plan van aanpak, opleidingsplan en communicatieplan; het voorbereiden, begeleiden van workshops en opleidingen; het uitwerken van processen; het ondersteunen bij het opstellen van communicatieberichten en de intranetsite van de klant; het begeleiden en ondersteunen met het uitwerken van het testscripts en de testactiviteiten.

Manuela van den Hul – Junior Consultant bij Green Rock Consulting“Vanaf het begin krijg je verantwoordelijkheid voor de taken die je hebt in verschillende projecten. Ik heb dit ervaren als een toffe uitdaging en ben deze met een sprong in het diepe aangegaan. Het vertrouwen wat je hiermee van collega’s krijgt en de ruimte die er is om samen te werken met collega’s met verschillende ervaringen (medior/senior), gaf mijn ontwikkeling een boost. Daarnaast krijg je ruimte om opleidingen te volgen. Zo heb ik in mijn eerste jaar de Lean Green Belt behaald en een volgde ik de training Consulting Core Skills met collega’s. Voor mij maakt dat, samen met het feit dat er naast het werk ook vrijheid is om met collega’s een borrel of een uitje te organiseren, Green Rock Consulting een uitdagende en dynamische werkplek. – Manuela van den Hul, junior consultant.”

Wat bieden we je?
We bieden je een traineeship aan dat bestaat uit een combinatie van het volgen van een opleidingsprogramma, training on the job bij klanten onder begeleiding van een ervaren collega. Je krijgt een uitdagende werkplek waar je impact maakt en volgt opleidingen op het gebied waarin jij je wilt ontwikkelen. We bekijken samen goed waar we jou het beste in kunnen zetten, zodat jij in je kracht zit. Wij bedienen een groot aantal gerenommeerde en toonaangevende organisaties in het onderwijs. Doordat je bij Green Rock Consulting in een relatief klein team komt, zijn de lijnen kort en is de begeleiding persoonlijk. We bieden uitgebreide arbeidsvoorwaarden die zijn opgesteld met aandacht voor jouw groei en een gezonde werk/privé balans:

 • Je krijgt uitgebreide opleidings- en ontwikkelingsmogelijkheden met een deels standaard opleidingsprogramma met veel ruimte voor eigen invulling en voorkeur;
 • Je werkt in projectteams bij de klant waarbij je samenwerkt met en wordt gecoacht door ervaren collega’s;
 • Je krijgt uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden met onder andere een markt conform salaris, bonusregeling en mobiliteitsvergoeding, 25 vakantiedagen, een premievrij pensioen, een laptop, een mobiele telefoon en thuiswerkfaciliteiten zoals een bureaustoel en beeldscherm.

En nu?
Ben je enthousiast geworden van het bovenstaande en herken jij jezelf in het profiel? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen door een motivatie en een CV te sturen naar info@greenrock.nl. Wij nemen vervolgens contact met jou op voor een persoonlijke kennismaking. Tot snel!